Cautare

4457 de rezultate pentru "accident rutier in brasov 15 03 2013" (4.71 secunde)
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, in perioada 25 noiembrie 2010 - 03 ianuarie 2011, se vor instituii restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala din cauza evenimentelor de comemorare a eroilor martiri cazuti in Revolutia Romana din Decembrie 1989. Traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Bucuresti, marti si miercuri.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. ... Sa ne aducem aminte ca in 2008 au urmat doua Ordonante de Urgenta care au modificat legislatia in sensul unei relaxari.
Monitorizarea traficului a fost efectuata intr-o dimineata a unei zile din mijlocul saptamanii, dar si la inceput de week-end, vineri dupa masa, in special pe arterele de iesire din Bucuresti.
VEZI SI RESTRICTIILE DE TRAFIC 500 de jandarmi vor asigura ordinea in timpul manifestarilor organizate pe 1 Decembrie. Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala.
Un proiect de lege care a plecat de la Camera Deputatilor spre Senat propune o modificare a Codului Rutier care ar putea fi o veste buna pentru toti soferii din Romania.
Pasajul rutier, aproape gata. GALERIE FOTO Brigada Rutiera a Capitalei anunta desfiintarea unei treceri de pietoni in zona Pietei Presei Libere pentru implementarea treptata a noilor solutii de trafic. ... Pasajul rutier este aproape gata.
Bucharest Running Club, organizatorul Uniqa Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN anunta restrictionarea traficului rutier in centrul capitalei, in ziua de duminica 3 aprilie, in prima parte a zilei, pe perioada desfasurarii competitiilor de alergare. Toate competitiile au startul si sosirea in Piata Constitutiei.
Ministerul Afacerilor Interne a dezvaluit printr-un comunicat de presa ca pregateste un nou proiect de lege de modificare a Codului Rutier prin care sa interzica parcarea masinilor pe trotuare.
Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd. ... Duminica, intre orele 06:30 - 17:00, se va inchide traficul rutier pe strazile din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul:
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
- In conditiile in care conform programului de guvernare sunt preconizate cresteri ale salariului minim brut pe economie, pentru a nu creste excesiv cuantumul amenzilor raportat la veniturile cetatenilor si la gravitatea faptelor, aceasta masura a fost adoptata de Guvern, a afirmat un oficial guvernamental, citat de News.ro.
De asemenea, redactia De Ce News a facut apel si la Guvern, la Presedintie si la europarlamentarii romani, pentru luarea unei pozitii ferme referitoare la modul in care presedintele CSM, doamna Oana Schmidt Haineala, intelege libertatea de exprimare a presei in Romania.
Proiectul care stabileste valoarea punctului de pensie pentru 2013 la 762,1 lei, adoptat Plenul Senatului a aprobat luni proiectul de lege referitor la aprobarea OUG nr.1/2013 pentru modificarea legii privind sistemul unitar de pensii publice in sensul stabilirii valorii punctului de pensie pentru anul 2013 la 762,1 lei.
loialitate, bravura, patriotism si rigoare", pe care o puteti citi in continuare.
Data integrarii Romaniei in Uniunea Europeana devine din ce in ce mai previzibila. Aprobarea bugetului Uniunii Europene, prin care Romaniei ii revine 30 de miliarde de euro pentru perioada 2007-2013, mareste probabilitatea ca data aderarii sa fie 1 ianuarie 2007.
Sprijinul european destinat agriculturii Romaniei in primii 7 ani dupa aderarea la Uniunea Europeana este de circa 7,1 miliarde de euro, anunta Euractiv, citand ca sursa Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale.
Craiova este inclusa în Master Planul de alimentare cu apa si evacuare a apelor uzate din Dolj cu peste 56,6 milioane de euro pentru perioada 2008-2013, suma nerambursabila, asigurata din Fondul de Coeziune înfiintat de UE, si cu alte 10,3 milioane de euro promise de guvern.Pâna în 2038, la sistemele de alimentare cu apa si evacuare a apelor uzate din Banie si din localitatile încorporate ar putea fi realizate investitii de 189,7 milioane de euro, conform Master Planului aprobat la nivelul judetului Dolj.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica intitulata ""EXISTA REALITATI POZITIVE", pe care o puteti citi in continuare. In ultima perioada stirile promovate pe canalele media sunt in totalitate apocaliptice. ... Tin sa mentionez partea pozitiva a realitatii care nu si-a gasit locul in "stirile zilnice" :
"In 2013 masurile luate de VICTOR PONTA si GUVERNUL USL au atras mai multi bani de la UE decat in intreaga perioada 2007-2012", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com